Canfali Marina Alta

UNED Dénia com a centre referent de bones pràctiques

UNED Dénia como centro referente de buenas prácticas
  30/03/2020

La UNED Dénia ha estat seleccionada entre els més de 60 centres, com a referent a nivell nacional al Taller de Bones Pràctiques organitzat per la Càtedra de Qualitat de la UNED Ciutat de Tudela en la sisena edició d'aquesta iniciativa.
UNED Dénia ha participat al taller de bones pràctiques amb l'exposició del projecte I tu, què saps de la UNED? Trivial UNED, projecte guanyador del I Premi de el Consell Social 2019 a la millor bona pràctica posada en marxa en un Centre Associat.

El taller va tenir lloc a través de la plataforma UNED i va ser inaugurat per Nancy Anne Konvalinka, vicerectora de Coordinació Acadèmica i Qualitat de la UNED i Jesús d'Andrés Sanz vicerector de Centres Associats de la UNED, presentant Luis J. Fernández, director de el Centre Associat de Tudela i de la Càtedra de Qualitat de la UNED.

Durant el taller els centres participants comparteixen els sabers apresos en el desenvolupament dels seus projectes, per així millorar i implementar pràctiques que repercuteixen positivament en el servei que presta el centre acadèmic a la societat i la comunitat local.

Cercar notícies
Agenda