VAPF, Serviden, Alberto Morera Arquitectes i Point rebran els Premis Cedma 

VAPF, Serviden, Alberto Morera Arquitectes y Point recibirán los Premios Cedma 
  16/02/2023

 

El jurat dels Premis Cedma ha triat a les empreses que rebran aquests guardons en la gala que se celebrarà el 9 de març a l'Hotel Dénia Marriott. Es tracta del grup VAPF, Serviden, Alberto Morera Arquitectes i grup Point.

Com a novetat, enguany es donarà un premi a una empresa que no pertany al Cedma. Aquest guardó especial ha recaigut en el grup VAPF, de Benissa, coincidint amb la celebració del seu 60 aniversari. L'empresa va ser fundada en 1963 per Pedro Soliveres Cabrera amb el nom original de VAPI (inicials dels seus quatre socis locals). Aquesta companyia es dedica a la promoció immobiliària amb “visió a llarg termini molt marcada quant a sostenibilitat i respecte al medi ambient”. Segons el jurat, “ha sabut reinventar-se” i és “pionera” en el respecte al medi ambient i la sostenibilitat”.

El premi a la trajectòria empresarial s'ha concedit a Serviden, empresa fundada en 1984, a Dénia, desenvolupant diverses línies de negoci sempre relacionades amb el sector serveis i turisme. S'ha convertit en ina de les principals empreses del sector turístic del nostre entorn. Disposa de tres línies d'activitat: Allotjaments turístics (germen de l'empresa), Administració de finques i assegurances generals.

El premi a la sostenibilitat és per a Alberto Morera Arquitectes, un estudi dedicat al disseny de projectes d'edificació i urbanisme, tant en el sector públic com en el privat. El seu treball en construccions bioclimàtiques i “passive houses”, així com les seues aportacions noves en la redacció de plans parcials i plans generals li han fet mereixedor d'aquest guardó.

Per part seua, el grup Point ha sigut distingit amb el premi a la innovació. És un taller fundat en 1920 a Gata de Gorgos per José Pons Pedro, qui va iniciar el seu projecte després dels coneixements del vímet apresos a l'Argentina. Fa un treball artesà que en transcórrer dels anys va fer el salt internacional amb la garantia de la seua qualitat en el disseny, procés i materials. El grup és present en més de 70 països en el món, són els impulsors del projecte València World Design Capital 2022.

La gala, que serà presentada per Sergio Dénia, inclourà l'actuació del grup de la comarca Douce Ambiance.

 

 

<<< Tornar a la portada