Alguns grups del Maria Ibars i el Sorts de la Mar tindran classes en dies alterns el pròxim curs

Algunos grupos del Maria Ibars y el Sorts de la Mar tendrán clases en días alternos el próximo curso
  31/07/2020

L'Historiador Chabàs impartirà el nou cicle superior de màrqueting i publicitat 

Representants municipals i dels centres educatius de Dénia han concretat les mesures de seguretat i higiene de cara al pròxim curs. La principal novetat està en els instituts Sorts de la Mar i María Ibars, on els alumnes hauran d'anar a classe en dies alterns, a excepció dels de 1r i 2n d'ESO, 2n de Batxiller i les formacions professionals bàsiques.

En l'IES Historiador Chabás s'han reorganitzat els espais per a poder albergar a l'alumnat amb les mesures de distància i protecció adequades. Els cicles formatius canvien el seu horari i s'impartiran a les vesprades.

  La Conselleria ha implantat en l'Historiador Chabàs el Cicle superior de màrqueting i publicitat, així com l'obertura d'una altra unitat del Cicle d'Informàtica. 

Com a mesura de prevenció, en els tres centres s'impedirà l'ús de les taquilles.

  A més, els col·legis concertats que també imparteixen el cicle d'educació secundària impartiran les classes de manera presencial, encara que les circumstàncies podrien variar depenent del context sanitari.

  L'alumnat d'infantil i primària assistirà a classe de manera presencial, respectant el nombre d'alumnes per aula que marquen les autoritats sanitàries.

Subscriu-te!