Vela Creuer: Una vintena d'embarcacions participaran en la Dénia Trophy

Vela Crucero: Una veintena de embarcaciones participarán en la Dénia Trophy
  04/10/2019

Les badies de Dénia i Xàbia van a tenir projecció internacional este cap de setmana 5 i 6 d'octubre, amb la disputa d'una prova de vela de creuer. L'equip The Yacht Tribe del Club Esportiu Marina el Portet ha organitzat la Heliocare Dénia Trophy, una prova nàutica esportiva en què participaran 20 embarcacions capitanejades per patrons vinguts d'arreu del món, és a dir més de 150 persones.
Segons han comentat Chiqui González i Yann Lythgoe, organitzadors de la cita, "es tracta de la sisena edició d'una competició que arrencarà a les 9 del matí amb la reunió dels patrons i conclourà el diumenge a les 17 h. amb el lliurament de trofeus ".
S'ha establert un camp de regates que variarà en funció de les condicions climatològiques que es donin el cap de setmana. El recorregut es farà des del Cap de Sant Antoni fins a la badia de Xàbia i es pretén fer com a màxim cinc proves.
La competició tindrà un calat social, ja que cada veler farà una donació econòmica que anirà destinada als projectes contra el càncer infantil que porta a terme la Fundació Aladina.

Subscriu-te!