Visita a les instal·lacions de Rolser en el marc d’unes jornades europees

Visita a las instalaciones de Rolser en el marco de unas jornadas europeas
  30/03/2023
Visita a las instalaciones de Rolser en el marco de unas jornadas europeas

La directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Conselleria d'Economia, Rosana Seguí Sanmateu, junt amb Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer, han assistit acompanyats d’una delegació de 26 membres de Kuldiga (Letònia) a la visita de les empreses de Pedreguer Rolser i Fresdental com a part d'una programació al municipi de xerrades i posades en comú del projecte TechGirls.
    Aquest projecte, alineat amb l'Estratègia de Gènere de la UE, promou la igualtat i la independència econòmica de les dones, reduint la bretxa de gènere i contribuint a la igualtat de gènere en la presa de decisions, en mobilitzar dones a nivell local i de la Unió Europea per debatre sobre enfocaments de gènere per a les polítiques de Digital Europe i de l'EU Green Deal.
    El projecte està 100% finançat amb fons europeus i es desenvoluparà en el marc de la iniciativa de la UE Una Europa adaptada a l'era digital, que cerca empoderar les persones amb una nova generació de tecnologies.
    En aquesta visita van poder veure tant les instal·lacions i el procés complet de producció de les escales i tamborets com el del producte Rolser per excel·lència, el carro. També es va aprofitar per deixar constància de la visita signant el llibre d'honor.
    “Aquest tipus de visites són molt ben rebudes per la motivació que suposa per a totes les persones treballadores de fàbrica i administració, especialment tractant-se d'un projecte per empoderar xiquetes i dones joves”, han assenyalat des de Rolser.

<<< Tornar a la portada