Visita al consultori d'estiu de la platja de l'Arenal a Xàbia

  • Visita al consultorio de verano de la playa del Arenal en Xàbia
  • Visita al consultorio de verano de la playa del Arenal en Xàbia
  22/06/2021

 

 Aquesta setmana ha començat a prestar assistència sanitària a peu de platja el consultori d'estiu de l'Arenal a Xàbia. Membres de la corporació municipal i del Departament de Salut de Dénia –DSD- han visitat aquest matí el punt assistencial estival.

Per part del DSD ha acudit el gerent, Luis Carretero; acompanyat per Comissionat de la Conselleria de Sanitat, Juan Puig; la Directora d'Infermeria, Natalia Casado i la Coordinadora d'Atenció Primària, Mª José Más. També han sigut presents la Cap i la Coordinadora de la Zona Bàsica de Salut, María José Mulet, i Begoña Moral, respectivament. Tots ells han sigut rebuts per l'alcalde de la localitat José Chulvi i la regidora de Sanitat, Rita Berruti. 

El punt assistencial ha començat aquesta setmana a prestar servei i el farà fins al pròxim 5 de setembre, en horari ininterromput; de dilluns a divendres, entre les entre les 10.00-18.00. Els dissabtes de 10.00 a 15.00.

El consultori, situat en Avinguda de París núm. 18, està atés per dos equips formats per metge, personal d'infermeria i de suport. L'objectiu és reforçar l'atenció sanitària en aquelles localitats de la Marina Alta amb major pressió assistencial durant els mesos centrals de l'estiu.

<<< Tornar a la portada