Vols aprendre a seleccionar un bon vi?

Vols aprendre a seleccionar un bon vi?
  09/10/2021

Ets un aficionat als vins però no saps per quin decidir-te a l’hora de comprar? Ara tens l’oportunitat d’aprendre de primera mà. La Seu Universitària de la Marina organitza una xerrada el 21 d’octubre, a les 20 hores, on un professional, Paco Teuler Tormo, explicarà els seus trucs per a seleccionar el millors vins i, a més, parlarà de les darreres tendència en el món vinícola. Teuler donarà les clau sobre què hem de saber, en què ens hem de fixar i on podem buscar informació.

            El cicle sobre gastronomia està organitzat pel Secretariat de Seus del Vicerectorat de Cultura de la Universitat d’Alacant, en col·laboració amb el Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra i la Seu Universitària de la Marina. L’objectiu és apropar la gastronomia a la ciutadania a través d’un recorregut per la història de l’alimentació de la mà d’experts en diferents matèries. Tot plegat descobrim el perquè dels nostres hàbits alimentaris i la dieta mediterrània i, alhora, ens endinsem en la intrahistòria de les civilitzacions que van habitar els nostres pobles i ciutats.

            I les següents propostes són també molt interessants perquè estan dedicades a la recuperació dels tradicionals herbers, l’11 de novembre amb Vanessa Martínez Francés, investigadora del CIBIO, i a la tradició gastronòmica de les coques i els minxos, el 25 de novembre amb Pep Romany, propietari del restaurant coqueria Pont Sec.

            Per assistir-hi és necessària la reserva prèvia al telèfon 96 573 35 62 o al correu electrònic seu.benissa@ua.es.

Subscriu-te!