VOX fa oficial la candidatura de José Marcos Pons a l'Alcaldia de Xàbia

VOX hace oficial la candidatura de José Marcos Pons a la Alcaldía de Xàbia
  16/03/2023

Ja és oficial. José Marcos Pons Devesa és el candidat de VOX a l'Alcaldia de Xàbia per a les pròximes municipals de maig. El candidat, nascut el 4 de març de 1971 a Xàbia, regenta un comerç familiar de distribució i venda de mobles en ple Centre Històric de Xàbia, i a més va ser regidor en les legislatures de 1999-2003 i 2003-2007, com a responsable de les àrees de Joventut, Esports, Foment Econòmic i Turisme, en el període que Moragues va presidir l'Alcaldia.
    Pons anuncia que el partit treballa en l'elaboració d'un projecte “seriós i il·lusionant”. “Tancarem una candidatura amb moltes cares noves, i en la qual estaran representats els diferents sectors socials i empresarials de Xàbia, amb gent honrada, honesta i treballadora que han vist com està el municipi i es volen involucrar en política”, assenyala el candidat.
    A més, l'alcaldable de VOX avança algunes dels punts que marcaran les línies de treball del seu projecte polític: “el Primer Montañar recuperarà la doble circulació, i apostem també pel suport i la defensa de les tradicions de Xàbia”, ha destacat. 
    La llista ja està pràcticament tancada, i es donarà a conéixer en pròximes dates.

<<< Tornar a la portada