Torna la Volta a Peu del Poble Nou de Benitatxell, enguany dedicada a José Antonio Ivars

Vuelve la Volta a Peu de Benitatxell, este año dedicada a José Antonio Ivars
  30/03/2022
Per a esta cinquena edició de la prova en el municipi s'ha preparat un gran esdeveniment, amb acompanyament musical, servei de massatgista i altres sorpreses Especial protagonisme tindran els i les atletes del Club Multiesport Benitatxell, que van segons en la classificació per clubs

Després de dos edicions d'aturada per la pandèmia, torna este dissabte la Volta a Peu del Poble Nou de Benitatxell en gran. La prova l'han presentada este dimarts en un acte al que han assistit l'alcalde, Miguel Ángel García, el president del Club Multiesport Benitatxell, Juan Zaragozí, i el coordinador municipal d'Esports, Celso Alcázar, després d'una reunió de coordinació on també han estat els caps de la Policia Local i Protecció Civil.
    Enguany té una connotació especial, ja que la carrera està dedicada a José Antonio Ivars, el jove pobler que va faltar a l'abril de 2020 a causa de la Covid. Ivars formava part del Club Multiesport Benitatxell des de la seua fundació. Per això, el club ha volgut honrar la seua memòria davant els centenars de corredors que participaran en la Volta de Benitatxell.
    Per a esta cinquena edició de la prova en el municipi s'ha preparat un gran esdeveniment. “Enguany hem tirat la casa per la finestra i hi haurà moltes sorpreses”, ha avançat Juan Zaragozí. Entre elles, acompanyament musical per a animar les corredores i els corredors en les costeres més dures, servei de massatgista després de finalitzar la carrera i molt més.
    Esta prova del Circuit s'ha guanyat el nom de El Tourmalet de la Marina al ser la més exigent de totes pels desnivells que presenta. “Per als corredors és un repte enfrontar-se a esta prova trencacames. Altres pobles dissenyen recorreguts plans i ràpids per a batre rècords de participació. La nostra prova és diferent i té un gran atractiu", ha destacat el president del Club Multiesport. Passa per un paisatge rural de gran bellesa, junt als pous de l’Abiar, riuraus, camps de vinyes i els estrets i bells carrers del nucli urbà. No obstant això, enguany s'ha decidit modificar lleugerament el recorregut i rebaixar-lo a 8,1 km de distància i un desnivell positiu de 170 m.
    Entre les carreres infantils i la prova reina, s'espera que acudisquen al municipi per a viure esta festa de l'atletisme uns 1.200 atletes junt amb les seues famílies. Les carreres infantils començaran a les 16 hores en l'avinguda de València, i a les 18.30 hores es donarà l'eixida a la prova d'adults. 

L’EQUIP DE BENITATXELL, SEGON DEL CIRCUIT 

    Especial protagonisme tindran enguany els i les atletes del Club Multiesport Benitatxell, que compten amb unes xifres d'escàndol en la classificació per clubs del Circuit. Després de les proves de Xàbia, Calp i Gata, s'han posicionat en segon lloc del rànquing d'un total de 103 clubs, només uns pocs punts per davall del Club Dénia Corre. També cal fer esment especial de l'equip femení del club local, posicionades en el cinqué lloc del rànquing. La calor i el suport de jugar a casa serà clau.

<<< Tornar a la portada