Canfali Marina Alta

Xaló suspen les festes d’agost de Sant Doménech i deixa en l’aire les de la Mare de Déu Pobra d’octubre

Xaló suspen les festes d’agost de Sant Doménech i deixa en l’aire les de la Mare de Déu Pobra d’octubre
  20/04/2020
El pressupost municipal s’invertirà en el comerç i autònoms

L’Ajuntament de Xaló i la Comissió de Festes de Sant Doménech han acordat suspendre les festes d’agost d’enguany i traslladar-les a 2021. Part de la subvenció que la Regidoria de Festes destina a la programació s’invertirà en el comerç, autònoms i pimes locals. L'acord s’ha pres en una reunió telemàtica i atenent la situació de salut pública. 

“Les aglomeracions de gent és el més habitual en les festes i ara no són viables”, segons assenyalen fonts municipals. La regidora de Festes, Lore Blasco, assenyala que “hem mantingut una reunió amb la comissió de festes de l'any que ve, integrada per gent de 17 anys, i han estat d'acord en l'ajornament”. Com a conseqüència d'esta decisió, a partir de 2021 els profesters en comptes de tindre 17 anys en tindran sempre 18, ha detallat Blasco. 

A banda, les altres festes de Xaló, les d'octubre o de la Mare de Déu Pobra, també estan sobre la taula. Al respecte, la regidora ha explicat que “som conscients de l'any tan complicat que estem vivint, però si podem celebrar estes festes, tindran tot el suport de l'Ajuntament”.

Cercar notícies
Agenda