Canfali Marina Alta

Xàbia tanca el centre sanitari de Duanes i centralitza el servei en el del Centre Històric

Xàbia cierra el centro sanitario de Duanes y centraliza el servicio en el del Centre Històric
  18/03/2020

El centre de salut de Duanes ha tancat les seues portes i l'atenció sanitària se centralitzarà en el del Centre Històric, atés el pla de contingència que ha desplegat l'Àrea Sanitària. A més, els tractaments crònics que estaven pròxims a caducar han quedat des d'aquest dimecres automàticament prolongats per dos mesos addicionals a la seua data, amb la condició d'evitar milers de visites als centres de salut. 

La lluita contra el Coronavirus a Xàbia contínua amb noves mesures, com la neteja amb aigua i productes higienizantes diferents punts del municipi, especialment la rodalia de supermercats, centres sanitaris i els punts de recollida de residus, escenaris més sensibles per al contagi. 

D'altra banda, la Policia Local segueix, en coordinació amb la Guàrdia Civil i sota les ordres del Govern, controlant el compliment de les restriccions al moviment. També des de la reguarda s'estan atenent desenes de consultes ciutadanes.

Els agents locals han interposat aquest dimecres huit denúncies a persones que estaven en la via pública sense causa justificada. Des de la policia assenyalen que la majoria de veïns i veïnes està complint i que la situació en els supermercats sembla haver-se normalitzat. No obstant això, apunten que continua veient-se a molta gent circulant i pel carrer pel que apel·len a la responsabilitat i al fet que isquen el mínim.

Cercar notícies
Agenda