Canfali Marina Alta

Xàbia tanca el parc de Pinosol, suspén el mercat ambulant i pren noves mesures per a afavorir que els ciutadans es queden a casa

Xàbia cierra el parque de Pinosol, suspende el mercadillo y toma nuevas medidas para favorecer que los ciudadanos se queden en casa
  14/03/2020

 

L'Ajuntament de Xàbia ha celebrat una nova reunió de coordinació en la qual ha aprovat noves mesures d'àmbit local per a frenar la propagació del coronavirus en el municipi. Entre les noves accions destaca el tancament del parc Pinosol i el precinte de totes les zones de joc infantil o d'esport a l'aire lliure. A més, se suspén el mercat ambulant ambulant del dijous que encara va oferir servei aquesta mateixa setmana. 

D'altra banda, els serveis municipals estan procedint a netejar amb productes desinfectants a pressió punts d'elevada concurrència i es reforcen els mecanismes informatius per a comminar a les persones al fet que romanguen a les seues cases i reduïsquen al màxim els contactes socials.

D'altra banda, la Policia Local, com ja està fent des de primera hora del matí per punts com el passeig de l'Arenal, està transmetent instruccions per megafonia i sol·licitant responsabilitat ciutadana, sobretot a les persones que han arribat des d'altres comunitats autònomes, a les quals insta a romandre en els seus domicilis.

Tant la Policia com la Guàrdia Civil estan revisant que bars, restaurants i centres d'oci hagen acatat l'ordre autonòmica de tancar fins a previ avís.

Com ja es va informar el divendres, les dependències municipals deixaran d'atendre presencialment des d'aquest dilluns. El mateix farà l'empresa municipal d'aigües, Amjasa, i quedaran tancats temporalment l'ecoparc i Ramblars.

També se li ha donat instruccions a l'empresa que s'encarrega de la recollida del fem i neteja viària que faça serveis mínims per a no comprometre a tota la plantilla en cas d'algun contagi.

D'altra banda, Creu Roja s'ha posat a la disposició del Centre de Salut per a portar medicines o productes de primera necessitat a les persones que, en el marc d'aquesta epidèmia, hagen de guardar aïllament i manquen de xarxa de suport o familiar.

Cercar notícies
Agenda