Xàbia controla des d'aquest dijous els accessos a les cales de Portitxol i Granadella

Xàbia controla desde este jueves los accesos a las calas de Portitxol y Granadella
  23/06/2022
La mesura de cobrar per aparcar en les cales queda sense efecte en quedar deserta la licitació del servei

La Regidoria de Medi Ambient i platges activa est *jeves 23 de juny el sistema de regulació en els accessos a les cales de Portitxol i Granadella. Igual que en els últims anys, s'ha instal·lat una barrera en les vies d'entrada a les platges que es baixa quan l'aparcament està complet amb la finalitat d'afavorir un ús responsable i sostenible d'aquests espais naturals, evitant col·lapses per trànsit i altres situacions de risc en la seguretat de l'entorn de les cales. El servei es completa amb informadors tant en la barrera com en la pròpia platja. 
    També s'ha instal·lat ja la barrera en Ambolo per a impedir l'accés en vehicles i informar que la cala està tancada al bany per risc de despreniments.
    Al costat d'aquest servei de vigilància de seguretat i control d'aforament en el litoral torna a activar-se el canal de Telegram Xàbia Info Estat Platges en el qual es pot consultar si l'aforament ja està complet, així com el color de la bandera de la platja o qualsevol altra incidència. 
    Quant a l'altra mesura de regulació del trànsit que tenia previst activar l'Ajuntament aquest estiu en les cales -el cobrament d'una taxa per estacionar- queda temporalment sense aplicació en haver quedat deserta la licitació per a contractar una empresa que s'encarregue de la seua aplicació.

<<< Tornar a la portada