Xàbia injecta 427.000 euros per a empreses i autònoms vinculades a les celebracions

Xàbia inyecta 427.000 euros para empresas y autónomos vinculadas a las celebraciones
  29/12/2021

L'Ajuntament de Xàbia ha concedit un total de 427.270 euros en ajudes directes dins del pla Recuperem Xàbia, destinat a la reactivació econòmica d'autònoms i PIMES amb activitats afectades per les restriccions Covid. Segons assenyala el regidor d'Hisenda, Ximo Segarra, la comissió ha avaluat un total de 141 sol·licituds rebudes de les quals ha aprovat 91 d'elles. Els beneficiaris rebran entre 2.000 i 8.000 euros segons les despeses justificades. 
    Les sol·licituds rebutjades són les que no han complit amb els requisits, en la majoria de casos per no tindre el domicili fiscal a Xàbia o per tindre atorgada una altra ajuda anteriorment. 
    Segarra ha apuntat que s'han assignat 427.000 dels 600.000 euros pressupostats, la qual cosa plasma l'acolliment que ha tingut aquesta línia complementària llançada per l'Ajuntament.
El regidor ha anunciat que el pagament de les ajudes es farà efectiu una vegada que es publique la resolució en el tauler d'anuncis la setmana vinent.
    Recuperem Xàbia, complementària al pla Parèntesi de la Generalitat, tenia com a objecte fer arribar subvencions als autònoms i Pimes de sectors afectats per les restriccions sanitàries aplicades per a contindre la Covid -sobretot vinculades a les celebracions- i que no havien pogut acollir-se a la línia autonòmica.

<<< Tornar a la portada