Xàbia suma el carrer Santo Domingo al seu pla de peatonalització

Xàbia suma la calle Sant Domingo a su plan de peatonalización
  26/01/2022

El carrer de Santo Domingo de Xàbia serà per als vianants a partir del mes de febrer, i deixarà de tindre espai per als vehicles i més per a les persones. La mesura s'adopta per a guanyar seguretat, garantint l'accés als vehicles d'emergència en cas de necessitat, i per a reforçar la qualitat de vida en aquest entorn. Santo Domingo segueix els passos perquè del Carrer Nou, un vial veí, que passe a ser per als vianants fa dos mesos.
    Encara que el trànsit i l'aparcament queda restringit, les persones residents podran sol·licitar una targeta identificativa amb la qual podran continuar accedint als seus aparcaments o fer tasques de càrrega i descàrrega.
    Així mateix, conscients de la reducció d'aparcament en aquesta zona després de la prohibició d'estacionar en tots dos carrers, l'Ajuntament ha alliberat part de les places de l'aparcament de la plaça Constitució que estaven reservades a l'ús rotatori. 
    Tal com explica la regidora de serveis, Kika Mata, -fins ara- de les seues 500 places, només la meitat d'oferien per a abonaments veïnals, havent-se generat una llista d'espera. Enguany s'han alliberat un 15% més, acabant amb aquesta llista i obrint la possibilitat a noves sol·licituds.

<<< Tornar a la portada