Xàbia tramita els permisos mediambientals per a poder construir el pont del carrer Gènova

Xàbia tramita los permisos medioambientales para poder construir el puente de la calle Génova
  12/05/2022

L'Ajuntament de Xàbia celebrarà el dilluns un ple extraordinari per a acceptar les condicions de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la Secretaria d'Estat de Medi Ambient que permeten obtindre la concessió necessària per a construir un nou pont sobre el riu Gorgos a l'altura del carrer Gènova.
    L'Ajuntament ha iniciat les gestions prèvies per a canalitzar aquest projecte municipal, que servirà per a donar continuïtat al carrer Gènova i unir-la amb el carrer Manuel Bordes Valls, planificant així una infraestructura que permetrà reorganitzar la circulació entre el barri de Duanes i l'Arenal, reduint el trànsit per la primera línia de costa (actual Av. Mediterrani). 
    Entre aquests tràmits, es va sol·licitar als organismes competents la concessió per a ocupar un total de 315 metres quadrats del riu, zona que està qualificada com de domini públic marítim terrestre. Ara tant la CHJ com la Direcció General de la Costa i la Mar han resolt les peticions i l'Ajuntament, en ple, debatrà acceptar les condicions tècniques.

<<< Tornar a la portada