SECCIONS
SECCIONS
Fogueres Xàbia 2022
Raïm esportiu 2021
Política
Societat
Economia i Empreses
Salut
Cultura
Esports
Successos
Festes
Opinió
L'Última
GALERIES DE FOTOS
CONTACTE
SUSCRIPCIONS
Castellano
Subscriu-te!
Accés suscriptors
Subscriu-te!
SUSCRIPTORS
Gastronomia
Los televisivos Ángel León y los hermanos Torres estarán en el D*na.
D*na Festival regresa los próximos días 30 de septiembre y 1 de octubre de 2023 con una nueva edición, la sexta ya, que nuevament...
Diumenge de Pasqua i tradicions en Els Magazinos
El dia de Pasqua és un dia de mones, cachirulo, cabasset, sobrassades, cançons, jocs, amics i família. Els Magazinos es vist de P...
Les vint raons per les quals els hostalers de la comarca rebutgen la taxa turística i demanen el suport dels ajuntaments
Als hostalers de la Marina Alta els sobren els motius per a rebutjar la taxa turística que el govern del Botànic ha acordat aquest dimar...
Platos que hablan de tradición y del invierno: La raya y las verduras del puchero, protagonistas del mes en Els Magazinos
El puchero es una de esas comidas que asociamos al invierno, a los días de frío en que apetece tomar algo calentito, y también a ...
Un figatell de sèpia, millor tapa de la Fira d’Ondara
Però no un figatell de sèpia qualsevol, sinó sobre all i oli de frambuesa, wakame i picadeta d’ametla, elaborat al Bar del ...
El nou programa de Els Magazinos recala en Venta La Giralda
Sabors de sempre, famílies de sempre i productes de sempre per a un projecte nou. Els Magazinos llança una nova proposta basada en el pl...
Novembre fa gust de gambes i a oli en Els Magazinos
Planxa o bullida? Si no saps per quin decantar-te, en Els Magazinos aquest mes pots provar la gamba de moltes maneres diferents. Però no sols h...
El concurs de tapes de la Fira d’Ondara propicia més de 5.200 degustacions
Vora 400 degustacions gastronòmiques en cadascun dels tretze establiments hostalers participants en el Concurs de Tapes de la Fira d’Onda...
Dolços i salats no estan barallats: Al Nadal, Menja’t la Marina
Nadal és temps de reunions familiars i amb els amics que s’allarguen més del previst i que, normalment, es fan al voltan...
Menja’t la Marina: La pansa de Dénia torna a posar-se “la camiseta”
Han hagut de passar més de cent anys perquè les panses de Dénia tornaren a posar-se la camiseta. El “cromo”...
Menja’t la Marina: històries de raïm, estisoradores i paisatge
És temps de verema. Parlar del camp a la Marina Alta els mesos d’agost i setembre és parlar de raïm, d’homes collint i ...
Menja’t la Marina: Tomaques amb el gust de la memòria
20 de juliol. Mercat de Dénia. 11 del matí. És hora de tomaques. La Oficina de la Innovació i la Creativitat de ...
Bon any per a les cireres: la producció supera les expectatives i el 70% se’n va a l’estranger
R.R. Carnosa, rodona i cridanera, de vegades d’un roig intents. És la cirera, un fruit ric en vitamines que ens indica que ja està ahrí l’estiu. Ta...
No diguem taronges, cridem-les pel seu nom
Aromàtica com la clementina o dolça com la navelina, la taronja anima la cuina Conten que els àrabs la posaven en l’ensalada. Era taronja...
Menja’t la Marina: l’ametla d’Alcalalí porta a la taula una dolça tradició morisca
Diu el refranyer que quan pel març trona, l’ametla és bona. No recordem si la passada va ser o no una primavera de pluges. El que si podem dir és...
El perelló de la Vall d’Ebo aterra al mercat per presentar les seues possibilitats a la cuina
Desconeguda pels més jóvens, aquesta varietat de poma és apreciada per la seua dolçor i el seu aroma particular ...
Cercar notícies
Subscriu-te!