El xef Bruno Ruiz, del restaurant Aticcook de Dénia, guanya el 7è Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia amb la seua recepta Gamba sota 0º

  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  • El chef Bruno Ruiz, del restaurante Aticcook de Dénia, gana el 7.º Concurso Internacional de Cocina Creativa de la Gamba Roja de Dénia con su receta Gamba bajo 0º
  27/02/2018

El xef Bruno Ruiz Ros, del restaurant Aticcook de Dénia, ha estat el guanyador del 7è Concurs Internacional de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia, celebrat hui al Mercat Municipal de la ciutat. Bruno Ruiz ha aconseguit el primer premi del concurs amb la seua recepta Gamba sota 0º, gamba roja de Dénia amb pols gelat de tomàquet garum i sopa freda de poma i api. El segon premi ha recaigut al plat (Servei de gamba) Gamba, Kale i Jerez, preparat per Juan Carlos Reis Moreno, de l'ABaC Restaurant de Barcelona. I el tercer premiat ha estat Álex Primo Robles, de La Borda D'Costa, de Port de Sagunt, per la seua recepta Gamba roja de Dénia soasada en el seu escabetx afruitat.

Al costat dels premiats, han concursat en aquesta cinquena edició cinc finalistes: Pablo Peñafiel, del restaurant Casona del Jueu, de Santander, que ha preparat un Tàrtar de gamba roja de Dénia curada en salmuria, holandesa, llistó de vidre i agrella de platja; Jon Gil, del restaurant Don Producte i Tu, de Vitòria Gasteiz, amb un Caputxí de gamba; Joanna Artieda, de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), amb la seua Gamba roja de Dénia al "ajillo"; Fernando Ferrero, del restaurant La Marítima 'Grup La Sucursal', de València, que ha preparat espardenya de gamba roja i Joan Pau Ortiz, del restaurant Local d'Assaig, de Pont Tocinos (Múrcia), que ha concursat amb un Tàrtar de gamba roja de Dénia, pa, pols i concentrat dels seus caps.

<<< Tornar a la portada