Regional Preferent: El Pedreguer guanya 3-0 i s'aferra a la categoria, mentre el Calp cau 1-2 i queda molt tocat

Regional Preferente: El Pedreguer gana 3-0 y se aferra a la categoría, mientras el Calpe cae 1-2 y queda muy tocado
  11/04/2022

La lluita per la permanència en el grup IV de la Regional Preferent continua acaparant l'atenció per als equips de la Marina Alta. Dos d'ells, el Pedreguer i el Calp, es juguen la permanència en aquestes últimes quatre jornades, i tot apunta que tan sols un dels dos podria salvar-se. Encara que l'avantatge en la taula és per als calpins, les dinàmiques són ben diferents. El Pedreguer va véncer en aquesta jornada per 3-0 al Contestà -un rival directe al qual supera en al taula-, i ha sumat 10 punts dels últims 15 possibles que li estan ajudant a eixir del pou. Van marcar Meji, Kevin i Maverick en un partit de més brega que futbol. El Calp, per part seua, va caure davant el Sueca 1-2 -tercera derrota consecutiva- i arriba sense manxa al tram final. Pepe va avançar als locals res més iniciar el partit, encara que el Sueca va empatar abans del descans i va rematar la faena en el minut 80.
    El Dénia no va ajudar als equips de la comarca en aquesta lluita per la salvació amb la seua derrota per 1-0 a casa de la Font d’Encarròs, un altre dels conjunts immersos en la batalla per la permanència. Per part seua, el Xàbia va cedir un empat davant el potent Ontinyent en el temps de descompte (1-1). Víctor va avançar als locals.