Canfali Marina Alta

Xàbia nomena als nous representants en el Consell Municipal de Cultura

Xàbia nombra a los nuevos representantes en el Consell Municipal de Cultura
  01/10/2019

El ple de l'Ajuntament de Xàbia ha aprovat hui per unanimitat nomenar a cinc persones “de reconeguda valia” com a membres del Consell Municipal de Cultura. Es tracta dels escriptors Pepa Guardiola i Paco Reus, l'expert en art Tomás Ruíz, l'editora literària Esperanza Morais i el director dels Escacs Vivents, Rafael Andarias. 

Al costat d'ells estaran els representants de col·lectius de la cultura local, com són el Centre Artístic Musical, Amics del Museu, l'associació de Belenistas, l'Orfeó i el grup de teatre Telon-Eros.  Com a suplents queden portaveus del Grup de Danses Portitxol, l'associació de Barques Tradicionals, l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia, l'Ars Nova i Xàbia Players.

Aquest òrgan de consulta i participació ciutadana en matèria de cultura també tindrà representants de tots els partits polítics amb presència a l'Ajuntament. Pel PSPV estarà Empar Bolufer, pel PP José Juan Peñalver, de Ciutadans per Xàbia Vicenta María Pérez, Llúcia Signes per Compromís i Ana Concepción Silva per Ciutadans.

En el ple s'han aprovat les propostes de Compromís perquè es reconega l'estat d'emergència climàtic i la del PP per a renovar la zona de jocs de Xàbia Park.Tal com van sol·licitar els populars, l'Ajuntament adequarà les instal·lacions existents i introduirà el skate park i espai de patinatge, a petició dels joves. A més, la renovació de l'àrea de jocs infantils comportarà revisar l'estat d'oxidació i de seguretat de les instal·lacions i la reposició dels gronxadors. S'acorda que hi haurà neteja diària i es dotaran de "bancs, de les papereres necessàries i d'un correcte enllumenat".

 

Cercar notícies
Agenda