Canfali Marina Alta

Ha mort el comerciant i hostaler de Dénia Juanín Gisbert

  • Ha fallecido el comerciante y hostelero dianense Juanín Gisbert
  • Ha fallecido el comerciante y hostelero dianense Juanín Gisbert
  13/05/2020

El comerciant i hostaler denier Juan Gisbert Molina ha mort aquest dimecres a causa d'una malaltia que arrossegava des de feia temps. Tenia 65 anys d'edat i estava retirat de la seua activitat laboral. Va iniciar la seua trajectòria professional de jove en l'empresa Limaes (Línies Marítimes de l'Est), que va fundar al costat d'altres socis, i especialment en el negoci dels seus pares, Confecciones Gisbert, i en la seua pròpia tenda -Bambú- al carrer Diana. En l'última etapa, va obrir dos establiments d'hostaleria: Matamar, en el barri de Baix la Mar, i un restaurant al carrer Patricio Ferrándiz.

Juanin, com se'l coneixia afectuosament entre la família i amics va estar molt vinculat on el futbol perquè va ser jugador del  Dénia i patrocinador de l'Atlètic Dénia. Va seguir després com a aficcionat al CD Dénia i al València, C.F. del qual era soci. També va participar activament en moltes festes de Dénia. Va ser capità cristià en representació de la Filá Cavallers i president de la Falla Port Rotes.

Coneguda era la seua devoció per la Mare Déu dels Desemparats, de la qual va ser portador diversos anys en la processó que en el seu honor se li dedica el mes de maig.

En els últims anys va gaudir de la seua afició a la mar i a la pesca, la qual cosa li ocupava bona part del seu temps,  i  que, fins fa poc, va continuar practicant.

La seua dona, Juli; els seus fills Juan Luis i Quique, les seues germanes i la resta de la família agraeixen les mostres de condolença rebudes. Descanse en pau. 

Cercar notícies
Agenda