Diputació finança la campanya contra mosques i mosquits 

Diputación financia la campaña contra moscas y mosquitos 
  27/07/2020

La Diputació col·labora amb els ajuntaments i entitats locals menors en la campanya del control de plagues de mosques i mosquits. Aquest pla s'ha obert a les localitats de més de 20.000 habitants i contempla el desenvolupament de processos de desinsectació en aquelles poblacions que, per les característiques especials del seu territori, registren una major presència de mosquits i mosques negres.

El diputat Miguel Ángel Sánchez ha explicat que la partida econòmica s'ha incrementat en 100.000 euros amb la finalitat d'arribar a zones on fins ara no es venia actuant. Segons diu, l'objectiu és “reforçar les actuacions sobre els possibles focus de proliferació d'insectes, ja que aquests poden arribar a convertir-se en un important problema sanitari”.

Els municipis que obtindran subvenció a la Marina Alta són Beniarbeig, Benidoleig, Benigembla, Benimeli, Benissa, Calp, Castell de Castells, El Poble Nou de Benitatxell, Els Poblets, L'Atzúbia, Llíber, Murla, Ondara, Orba, Parcent, Ràfol d'Almúnia, Sagra, Sanet y Negrals, Senija, Tormos, La Vall d'Alcalà, La Vall de Gallinera, La Vall de Laguar, La Vall d'Ebo i Xaló, així com les entitats locals menors de la Xara, Jesús Pobre i Llosa de Camatxo. 

<<< Tornar a la portada