Gent de Dénia, a punt de complir 40 anys: “El nostre projecte és més democràtic i pròxim al ciutadà”

  • Gent de Dénia, a punto de cumplir 40 años: “Nuestro proyecto es más democrático y próximo al ciudadano”
  • Gent de Dénia, a punto de cumplir 40 años: “Nuestro proyecto es más democrático y próximo al ciudadano”
  01/12/2022

En 1983, Pepe Crespo Mahíques va recollir 200 signatures per a formar una agrupació d'electors amb la ferma convicció que per a millorar la vida dels ciutadans de Dénia no era necessari una ideologia molt determinada sinó voluntat, capacitat i criteri necessaris. Naixia Gent de Dénia, un grup polític independent, que ha pogut sobreviure des de llavors malgrat les diferents circumstàncies a les que ha hagut de fer front. Aquesta setmana, s'han anunciat els actes de celebració del 40 aniversari, que es prolongaran en els primers mesos de 2023.

Les activitats previstes estan dirigits a veïns de diferents edats. Hi haurà concursos, conferencies-debat, competicions esportives i activitats culturals. Gent de Dénia va celebrar el dimecres un acte que va reunir militants i simpatitzants, on el president, Miguel Donderis i la vicepresidenta, Clara Pons, van ressenyar que "cada dia estem més convençuts que des de la independència política podem servir millor als nostres veïns. Perquè el nostre projecte està més vigent, és més democràtic, més plural i molt més pròxim al ciutadà".

Entre les iniciatives que es realitzaran l'any que ve, per a festejar el 40 aniversari, figuren un concurs de redacció i de presentació de propostes que ajuden a tindre una Dénia millor, si bé estarà destinat al públic infantil i juvenil. També es convocarà un concurs de fotografies de Dénia, La Xara i Jesus Pobre, i es faran conferències-debat sobre mobilitat i transport públic, habitatge, l'energia i fins i tot sobre la moneda local alternativa. La programació inclourà una funció benèfica de teatre i una carrera urbana de 100 metres llisos.

<<< Tornar a la portada