Pepa Font: “Repte a Vicent Grimalt al fet que, si té algun delicte al qual acusar-me, vaja al jutjat"

Pepa Font:
  15/05/2023

El PP de Dénia ha fet públic un comunicat sobre la sentència que obliga a l'Ajuntament a pagar quasi 3 milions d'euros als propietaris d'un terreny de la via verda:

"Després de les informacions que han sigut difoses aquest dilluns, condemnat a l'ajuntament de Dénia a pagar 3 milions d'euros per la compra d'un terreny rústic que, inicialment estava valorat en 676.000€, la candidata a l'alcaldia, Pepa Font, ha eixit al pas de les últimes declaracions del Partit Socialista acusant-la greument de “amagar davall de la catifa” la sentència. Un fet de tal gravetat que l'alcaldable ha volgut eixir al pas amb total rotunditat: “És molt lamentable que el PSOE de Dénia pretenga que pague jo els errors que han comés ells durant aquests 8 anys” 

 L'alcaldable ha volgut, a més, aportar informació rellevant al cas. En els fets ocorreguts i en les acusacions del Partit Socialista, la candidata ha indicat que “el Partit Socialista va estar governant des de 2015, data on es va determinar que la valoració rustica era de 676.000€. Van estar fins a 2019, és a dir, 4 anys, sense pagar a la família per aqueixa expropiació, per la qual cosa la família va reclamar la revaloració que hui condemnen a quasi 3 milions d'euros. En conclusió, que deixen de mentir i de tirar pilotes fora.” 

Per a finalitzar la candidata del Partit Popular dianense que volgut anar un pas més enllà i llançar el guant al Partit Socialista: “Repte a Vicent Grimalt al fet que, si té algun delicte al qual acusar-me, que vaja al jutjat. Mentrestant, que deixe de difamar gratuïtament".qeQ

<<< Tornar a la portada