L' empresari denier Paco Noguera ha faltat als 87 anys.

  • El empresario dianense Paco Noguera Roselló ha fallecido a los 87 años
  • El empresario dianense Paco Noguera Roselló ha fallecido a los 87 años
  29/04/2024

L'empresari denier Paco Noguera Roselló ha mort este dilluns a les edat de 87 anys. Noguera va ser fundador de l'emblemàtic varador, que es va convertir en un vaixell almirall per a la ciutat. La missa funeral s'oficiarà este dimarts, a les 16.30 hores en la Parròquia de Sant Antoni.

Paco Noguera va agafar el testimoni del taller de reparació de vaixells de pesca que el seu pare va muntar en 1940 i el va convertir en un gran complex que feia les vegades de varador i drassana d'embarcacions. La família Noguera va rebre la primera concessió administrativa del servici de varador en en 1960. Posteriorment, es va construir una nova nau de 240 m² on es va començar a construir maquinària destinada essencialment als vaixells de pesca. Esta activitat va arribar a tindre fama a nivell nacional.

En 1965 es van ampliar les dependències i es van establir noves divisions de fusteria de ribera, embarcacions d'esbarjo i drassanes. I nou anys més tard, en 1974, Paco Noguera va assumir la direcció de l'empresa, que va obrir una nova etapa, rebent l'adjudicació del varador del port. . 

La Mesa Portuària de Dénia ha lamentat la seua desaparició i ha recordat que era el seu membre degà. El seu president, Gabriel Martínez, ha assenyalat que ,"Paco era el membre amb més antiguitat de la Mesa Portuària i volem enviar una forta abraçada a tota la seua família, especialment al seu fill Paco, actual company d'esta entitat", comenta Gabriel Martínez, president de la mesa Portuària.

A més, Paco Roselló va participar en la festa de Moros i Cristians de Dénia com a membre de la filà Walies.

CANFALI MARINA ALTA se suma al dolor de la família en estos moments tan difícils. Descanse en pau.

<<< Tornar a la portada