Serietat, senyores i senyors candidats/PACO ROSELLÓ

 Serietat, senyores i senyors candidats/PACO ROSELLÓ
  14/04/2023

Estàvem preparats per a escoltar tota classe de propostes electorals i electoralistes segons s'apropen els comicis del 28 de maig. I, sincerament, des dels Socialistes de Dénia, màxim respecte per les ideologies i idees de la resta de partits.

Però el que no podem consentir és que s'intente enganyar, literalment, a la ciutadania amb autèntiques promeses 'fake', clarament inviables i fora de la la legislació vigent, com la que hui ha presentat el Partit Popular: que l'ajuntament avale els joves menors de 35 anys el 20% de l'adquisició d'un habitatge.

Senyores i senyors del Partit Popular de Dénia, senyora Pepa Font, per favor, serietat. Vostés igual que jo (o almenys així ho espere, ja que opten a ser representants polítics dels deniers i denieres), saben que esta és una proposta impossible de complir.

Que una institució pública, amb fons públics, es convertisca en avalista de la compra de propietats privades per part d'una quantitat indefinida de persones?

Que les arques municipals esdevinguen l'aval amb què fer front a possibles impagaments d'hipoteques amb diners públics?

Que si el deutor principal no paga, paguem tots els ciutadans?

I això, damunt, ho hem de sentir del partit que va permetre l'aterratge dels 'fondos buitre' a Espanya i que va rescatar els bancs i no les persones.

Demanem serietat i que es deixe d'intentar enganyar a la ciutadania. Som plenament conscients que l'accés a l'habitatge és un problema, no només a Dénia, sinó a tot el país. Per este motiu nosaltres treballarem per a posar en marxa solucions reals i factibles: com portem al nostre programa, crearem un Parc Municipal de Gestió d'Habitatges, amb el qual aconseguirem vivendes amb una qualitat garantida i, sobretot, amb uns preus per baix del preu de mercat.

Una mesura a la qual s'afig la promoció de construcció d'habitatge  social, que contempla el nou Pla General Estructural, i també les gestions amb propietaris i entitats que tenen habitatges desocupats perquè siga l'ajuntament el que les gestione.

 

<<< Tornar a la portada