Adolfo Utor assumeix el control del 100% de les accions de Baleària

Adolfo Utor asume el control del 100% de las acciones de Baleària
  20/10/2021

Adolfo Utor i el grup d'empreses Matutes han posat fi a la seua relació com a socis en Baleària després de 17 anys. Les negociacions entre totes dues parts han fructificat amb la venda del paquet d'accions de Matutes a Adolfo Utor, que assumeix el control del 100% de la naviliera, de la qual va ser fundador . 

Utor tenia el 57,5% mentre que la resta estava en mans del grup Matutes. En un comunicat fet públic per Baleària, s'indica que les negociacions han sigut cordials i que els fins ara socis han mantingut una "fluida, enriquidora i fructífera relació, basada en la mútua confiança, i amb uns resultats dels quals se senten orgullosos i satisfets, en contribuir amb la seua participació a la consolidació d'una naviliera líder a Espanya i referent internacional en sostenibilitat i digitalització".

El comunicat indica que "el grup Matutes destinarà aquesta desinversió a la seua core business hoteler, i Adolfo Utor amb l'adquisició acredita una renovada i plena confiança en el projecte que lidera".

Adolfo Utor subratlla a més que "s'ha respost adequadament a una nova situació accionarial, i amb el pas donat es reforça la confiança en el projecte compartit de *Baleària. Hem tingut un bon any, hem superat la pandèmia amb èxit i afrontem el futur amb renovada energia i il·lusió".

 

 

 

 

Subscriu-te!