Antonio Doménech, nou delegat del Col·legi de l'Advocacia 

Antonio Doménech, nuevo delegado del Colegio de la Abogacía
  30/10/2023

La candidatura encapçalada per Antonio Doménech Bertomeu ha guanyat les eleccions per a cobrir els càrrecs de delegat i vocals per al partit judicial de Dénia. Les votacions es van celebrar dissabte passat. 

Per tant, Antonio Doménech ha sigut triat nou delegat, en substitució d'Esperanza Tur, que en esta nova etapa serà la diputada 8a en la junta de govern del col·legi d'Alacant. Els vocals són Clara Fenollar, Lorena Romans, Mónica Buchón, Mª Isabel Buigues i María Solivelles. La candidatura de Domenech ha obtingut 345 vots enfront de la de Càndida Vives, que es va quedar en 36. 

Entre les propostes d'Antonio Doménech i el seu equip figuren ampliar la formació, millora dels equips informàtics i del mobiliari de les seus del col·legi en els jutjats i al carrer Marqués de Camp i reivindicar un jutjat penal i un altre o d'Instrucció i d'Instància a Dénia i l'especialització d'algun jutjat en família, simplificar la gestió i justificació del torn d'ofici amb millores en la seua retribució, i aconseguir una solució legal per als honoraris en les taxacions de costes.

<<< Tornar a la portada