Apunyalen a un jove de 29 anys a Dénia perquè creien que els havia robat 300 euros 

Apuñalan a un joven de 29 años en Dénia porque creían que les había robado 300 euros 
  17/01/2024

Agents de la Policia Nacional han detingut a Dénia a dos joves de 22 i 25 anys per apunyalar a un conegut ja que van pensar que la víctima els havia robat 300 euros. Finalment van ser els presumptes autors de l'agressió els qui li van sostraure al ferit 70 euros.

L'home agredit, de 29 anys i nacionalitat marroquina estava seminú en un pis. Portava una tovallola posada i havia rebut una punxada amb un ganivet en el costat esquerre, a l'altura del melic. Estava acompanyat per altres dos joves que ho estaven ajudant (un era l'amo de la casa) i que en un primer moment no semblaven saber molt de l'ocorregut. 

La patrulla de Policia Nacional inici una atenció ràpida sobre el ferit, sol·licitant la presència d'una ambulància amb facultatiu mèdic i tapant la ferida sagnant que presentava l'home en l'abdomen. La víctima estava atordida i el seu testimoniatge era vague i amb unes certes “llacunes” que no deixaven entendre als agents el que havia ocorregut. No obstant això, va poder donar senyals de l'instrument que havien utilitzat per a agredir-li. Va haver de ser traslladada a l'Hospital de Dénia, on va ser atesa en l'UCI, 

En una primera inspecció, la Policia Nacional va poder recuperar el ganivet de 12 centímetres de longitud que es va utilitzar per a cometre l'agressió. 

 

Posteriorment, el jove agredit va poder donar la seua versió dels fets. Segons va explicar, un amic seu i amo de la casa on van ocórrer els fets va tindre un problema mèdic i va ser atés d'urgència. El seu amic li deixe les seues pertinences perquè li les guardara i li les retornara quan isquera de l'hospital. Quan li les va retornar, l'home li culpe del furt de 300 euros que haurien d'estar en la seua cartera. Per este motiu van començar una discussió bastant fort, on va ser intimidat en un primer moment fins a llevar-li 70 euros que la víctima portava en una bossa. Després, va intervindre un altre home, que també va agredir a la víctima.

La Policia Nacional va detindre als dos joves, de nacionalitats espanyola i romanesa, pels presumptes delictes de robatori amb violència i homicidi en grau de temptativa. També va localitzar a un testimoni que es trobava en el moment dels fets en el domicili però que va eixir fugint quan va començar la batussa. 

L'autor material de l'apunyalament tenia diferents antecedents per fets violents, sent considerat pels agents de la Policia Nacional com una persona potencialment perillosa. 

<<< Tornar a la portada