Baleària reforça les connexions amb Balears durant les festes de Nadal

Baleària refuerza las conexiones con Baleares durante las fiestas de Navidad
  20/12/2022

La naviliera ha programat serveis especials en les connexions de les illes amb la Península 

Baleària ha ampliat les seues connexions entre les Balears i la Península fins al 8 de gener amb una programació especial adaptada a les necessitats dels clients durant les festes de Nadal. La naviliera realitzarà ajustos en alguns horaris dels seus serveis i oferirà eixides addicionals en les rutes interinsulars i amb les illes.

Baleària ha afegit rotacions extra alguns dissabtes entre les illes i els ports de València i Barcelona. Així mateix, la naviliera opera una connexió directa entre Palma i Dénia des de hui i fins al 8 de gener per a reforçar les connexions entre Mallorca i la Península durant les vacances de Nadal, amb horaris adaptats als fluxos d'eixides i retorns, tant de residents com de turistes.

La companyia marítima també reforçarà les connexions del fast ferri Ramon Llull de la línia Eivissa–Formentera-Dénia amb tres eixides addicionals tant a l'inici del període vacacional, com en els viatges de retorn.  

 

En la ruta Alcúdia-Ciutadella, Baleària ha substituït el fast ferri Jaume III pel Cecilia Payne, que compta amb una major capacitat per a passatgers i vehicles (800 passatgers i 200 vehicles).

ANIMACIÓ INFANTIL 

La naviliera també ha programat una sèrie d'activitats d'animació a bord per a amenitzar les travessies en aquestes dates tan assenyalades per als més xicotets. Baleària oferirà espectacles de màgia, tallers de pintura i dibuix en diversos dels seus vaixells del 20 de desembre fins al 8 de gener, i ha programat diverses visites de Papà Noel i alguns dels seus ajudants en els trajectes de Balears a Dénia (en l'Eleanor Roosevelt i el Bahama Mama).

Hi haurà tallers per a muntar joguets a partir de plàstic reciclat, seguint el disseny i les tècniques de Planeta Tap, com a part de la seua campanya nadalenca La Botiga de joguets de la Mar. Aquestes sessions estan previstes per als dies 22, 23 i 26 de desembre i 2, 3, 7 de gener, en les rutes València-Palma, Dénia-Eivissa-Palma, Barcelona-Alcúdia-Ciutadella, Barcelona-Palma, Algesires-Ceuta i Màlaga-Melilla.

D'altra banda, la companyia marítima reforça el seu compromís amb la solidaritat i el comerç just regalant llibres infantils a bord com a part de la seua col·laboració Oxfam Intermon.

<<< Tornar a la portada