Canfali Marina Alta

Baleària retoma las conexiones en alta velocidad desde Dénia a las Baleares con las máximas medidas de seguridad

Baleària retoma las conexiones en alta velocidad desde Dénia a las Baleares con las máximas medidas de seguridad
  18/05/2020

La prioritat de la companyia és garantir que els seus vaixells són els espais més fiables i assegurances per a viatjar

 

Baleària represa a partir d'aquest dilluns les connexions en alta velocitat a les illes Balears des de Dénia, així com els trajectes interinsulars (Alcúdia-Ciutadella, Eivissa-Palma). La naviliera ha anticipat la seua nova programació, que coincidirà amb el previsible canvi de fase i sumarà així altres tres vaixells als 12 que té operant actualment. 

El president de la companyia, Adolfo Utor, ha subratllat que "estem obstinats a recuperar i contribuir a aquesta nova normalitat que tant necessita la nostra economia". La prioritat de Baleària és garantir la màxima seguretat en tots els seus vaixells, per la qual cosa ha posat en marxa protocols de seguretat, com la presa de temperatura prèvia a l'embarque i garantir les distàncies de seguretat, així com incrementar la desinfecció i neteja de tots els espais.

Els tres vaixells que reincorpora la naviliera a la seua operativa són el Cecilia Payne (Palma-Eivissa-Dénia), el Ramon Llull (Dénia-Formentera-Eivissa) i el Jaume III (Alcúdia-Ciutadella), que poden transportar tant passatgers com els seus vehicles.

Amb aquesta nova programació horària, la naviliera reprén les operacions des del port de Dénia. Així, 3 dies a la setmana unirà directament Dénia amb Formentera, mentre que les connexions amb Eivissa seran els 7 dies de la setmana (4 directes i la resta via Formentera) i amb Palma també es realitzaran quatre serveis a la setmana. Aquestes rutes se sumaran a les connexions amb ferries, que transporten mercaderies i passatgers des del port de València.

D'altra banda, El Jaume III realitzarà connexions diàries en alta velocitat entre Mallorca i Menorca.

Mesures de seguretat

Baleària treballa perquè els seus vaixells i les instal·lacions que gestiona directament siguen espais el més segurs possible enfront del Covid-19. Així, des de l'11 de maig realitza els mesuraments de temperatura en tots els ports on opera i ha incorporat màquines de desinfecció mitjançant ozó en alguns dels seus vaixells, a més de reorganitzar els embarques i desembarques per a evitar aglomeracions. Cal recordar que l'ús de màscara és obligatori a bord, i que la naviliera proporciona gel hidroalcohólico als passatgers. Amb aquestes mesures, juntament amb unes altres que s'estan treballant, Baleària espera ser al juny la primera naviliera a nivell mundial a obtindre l'etiqueta Global Safe Site Covid-19 en el seu màxim grau (Excellence) per part de l'entitat de certificació i inspecció internacional Bureau Veritas.

Cercar notícies
Agenda