Benidoleig associació veïnal es presenta amb una crida a la participació ciutadana

  • Benidoleig associació veïnal es presenta amb una crida a la participació ciutadana
  • Benidoleig associació veïnal es presenta amb una crida a la participació ciutadana
  05/10/2023

L’evocació d’estampes quotidianes i records emotius de la memòria col·lectiva ha aprofitat d’eix per a la presentació de la nova l’associació veïnal de Benidoleig  que compta amb Tamara Borja, David Pineda, Carmen Yera, Pepa Ballester, Sandra Ramis, Maria José Mengual, José Manuel Bisetto, Maria Francisca Torres, Mari Carmen Gilabert, Dídac Lòpez, Javi Xanari, Lorena Prats, Elisabet González, Aurora Toral, Vite Sala i Sofia Alemany com a membres fundacionals.

        D’aquests, la meitat han comparegut dalt de l’escenari de l’Auditori Municipal junt amb el logotip del col·lectiu per a reivindicar la necessitat del dinamitzar la vida social del poble “per tal de tindre-la en moviment continu”, segons han remarcat.

 

“ILUSIÓ PER A RECUPERAR COSTUMS I TRADICIONS”

 

        Amb aquest propòsit han reclamat del centenar de persones congregades una participació extensiva a la resta de veïns i residents per a la recuperació social i cultural que tractaran de portar a cap en els diferents vessants de la vida municipal. “Tenim il·lusió per a recuperar costums i tradicions com l’enfarinada que tornen a fer de Benidoleig un poble viu” han apuntat els portaveus a l’hora d’oferir l’associació com a instrument per a canalitzar les inquietuds ciutadanes cap a projectes que permeten satisfer determinades carències de la societat local en matèria de  infraestructures i espais d’oci que faciliten la convivència com antany.

        La compareixença inaugural, que ha estat clausurada pels agraïments als col·laboradors que han possibilitat la mateixa i a l’Ajuntament, ha comportat la projecció d’un audiovisual al voltant del poema “La rosa de paper” de Vicent Andrés Estellés musicat per Jonatan Penalva. Aquest vídeo ha tingut com a protagonistes a les colles de veïns de totes les edats en determinats racons emblemàtics de reunió al poble que es passaren un a un l’emblemàtica figura per a encarnar una imatge de germanor que esdevé l’embrió de la solidaritat a altres nivells.

<<< Tornar a la portada