Cala Baladrar de Benissa s'uneix a la llista de banderes blaves de la Marina Alta 

Cala Baladrar de Benissa se une a la lista de banderas azules de la Marina Alta
  11/05/2022

Les platges i ports esportius de la comarca han aconseguit aquest any 23 banderes blaves, una més que l'any passat, ja que per primera vegada s'ha donat aquest distintiu a Cala Baladrar, de Benissa. En aquest municipi, també onejarà la bandera en Cala Fustera i en el CN Els Bassetes. 

La resta de municipis de la Marina Alta revaliden les banderes blaves. A Dénia, es reconeix la bona qualitat de les platges de Les Bovetes, Les Marines, Els Molins, Punta Raset, Marineta Cassiana i Les Deveses així com del Real Club Nàutic i en el port esportiu Marina Dénia. A Xàbia s'han obtingut quatre banderes: les de la Grava, l'Arenal, La Granadella i el Club Nàutic. 

Les platges de la Fossa, Cantal Roig i L’Arenal Bol així com el Club Nàutic tornen a obtindre aquests reconeixements. També s'han atorgat banderes a les platges El Portet, l'Ampolla i Els Platgetes, a Teulada; i a la Cala Moraig, del Poble Nou de Benitatxell.

Les banderes blaves, que concedeixen l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor, premien la qualitat de l'estat de l'aigua i de l'arena així com dels serveis que s'ofereixen als usuaris. El jurat valora també els cartells informatius, la seguretat, rampes d'accés per a persones amb mobilitat reduïda i campanyes d'informació ambiental.

 

 

 

<<< Tornar a la portada