Calendari de desenvolupament sostenible a Calp

Calendario de desarrollo sostenible en Calp
  12/01/2021

Les Regidories de Participació Ciutadana i Associacions de Calp han editat el Calendari de Desenvolupament Sostenible per a conscienciar sobre els objectius de l'Agenda 2030. En cada fulla hi ha un dibuix –realitzat per una associació local- que reflecteix algun dels 12 objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030: fi de la pobresa; fam zero; salut i benestar; igualtat de gènere; aigua neta i sanejaments; educació; energia assequible i no contaminant; ciutats i comunitats sostenibles; acció pel clima; vida submarina; vida i ecosistemes terrestres; i pau, justícia i institucions sòlides.

Els dibuixos són obra de Creu Roja, Mans Unides, Associació de Fibromiàlgia, Associació Dones per la Igualtat, Associació de Mestresses de casa, Unió Musical Calp Ifac, Amicitia, Club de Los Leones, Associació Cultural i Ecologista de Calp, Real Club Nàutic de Calp, Club Rotary i l'Associació Alacant per a la Lluita contra el Càncer.

S'han editat 2.500 calendaris i les persones interessades poden sol·licitar-ho en la consergeria a l'entrada de l'ajuntament.

<<< Tornar a la portada