Calp amplia la xarxa de bústies en vuit urbanitzacions

Calp amplía la red de buzones en ocho urbanizaciones
  02/10/2020

Calp amplia la xarxa de bústies en vuit urbanitzacions
 

L'Ajuntament de Calp continua amb la instal·lació de bústies concentrades domiciliàries a les urbanitzacions per a garantir el repartiment de correu postal després que fa uns anys Correus va anunciar la interrupció del servei de lliurament domiciliari porta a porta en aquelles urbanitzacions que no disposaren d’este tipus de bústies.

            Fonts municipals han assenyalat que enguany s'instal·laran 432 bústies en les artides Carrió Alt, Vallesa I, Empedrola I, Cometa III, La Mercè, Gran Sol, Los Pinos i Carrió. Els propietaris d'un habitatge en aquestes urbanitzacions podran sol·licitar el lloguer d'una bústia en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. La instal·lació de bústies és un assumpte que correspon als ciutadans però l'ajuntament ha assumit aquesta matèria perquè molts veïns són estrangers i estan absents en períodes determinats de l'any. Les primeres bústies es van instal·lar en el 2014.

            La regidora Hilde Backaert ha assenyalat que “portem prop de set anys instal·lant bústies i la demanda ciutadana i el fet que existeixin urbanitzacions on hem hagut d'instal·lar un nova bateria de bústies demostra que és una iniciativa encertada”.

Subscriu-te!