Calp pregunta als ciutadans sobre les necessitats de transport públic

Calp pregunta  a los ciudadanos sobre las necesidades de transporte público
  02/03/2023

Calp ha posat en marxa una enquesta en línia per a conèixer l'opinió i les necessitats que té la ciutadania en relació al transport públic. La informació recaptada permetrà redactar un projecte que establirà un diagnòstic sobre aquesta matèria així com unes línies sobre les quals actuar amb la finalitat de millorar l'actual xarxa de transport. En funció del resultat d'aquest estudi, l'Ajuntament de Calp es planteja la possibilitat de treure a licitació la gestió d'un servei de transport públic.

            L'alcaldessa, Ana Sala, apunta que “tenim un terme municipal molt dispers, en el qual hi ha un gran nombre d'urbanitzacions separades del centre urbà i la nostra intenció és conèixer com és percebuda la xarxa de transport públic per a poder millorar-la”.

L'enquesta pregunta als ciutadans els desplaçaments realitzats en el dia laborable anterior així com les probabilitats d'ús d'un nou servei de transport públic urbà si incorreguessin diferents circumstàncies com que les parades es trobaren a menys de 100 metres de la seva residència i destinació, que l'interval de pas entre autobusos fora de 10 a 15 minuts o que hi hagués un aparcament dissuasiu gratuït al costat de les principals parades.

            L'enquesta es realitza de manera telemàtica a través de la web municipal i es col·locaran cartells amb un codi QR en les parades i en els mateixos autocars per a facilitar l'accés a aquesta.

<<< Tornar a la portada