Calp premia a Ricardo Bofill a títol pòstum

Calp premia a Ricardo Bofill a título póstumo
  09/08/2022

 

El premi "Jaume Pastor i Fluixà, 9 d’Octubre” es van entregar enguany a Ricardo Bofill Levi a títol pòstum. Amb això l'Ajuntament pretén reconéixer la figura de l'est arquitecte català i la seua petjada en el municipi quan està a punt d'arrancar l'"Any Bofill" a Calp.

Els reconeixements amb motiu de la festivitat del 9 d'Octubre s'han decidit aquest dimarts. 

El premi al mèrit ciutadà als voluntaris serà per al Centre Cívic dels Majors, un grup de voluntaris que realitzen una labor encomiable en la formació de les persones majors amb tallers i cursos de diversa índole en el Centre Cívic.

El Premi al mèrit esportiu ha recaigut en Clara Torres Tró, per la seua labor en la promoció de la pràctica esportiva entre les dones calpines.

També es concedeix el premi al mèrit turístic al Grup SolyMar, el grup empresarial calpí que abasta hotels, apartaments, càmpings, restaurants i comerços i porta desenvolupant durant més de 25 anys la seua labor sota criteris de qualitat, innovació i excel·lència en sectors tan diferents. 

La Medalla al Mèrit Cultural s'atorga al Foto Club Ifach, associació fundada en 1976 per a reunir els aficionats calpins a la fotografia i que impulsa des de fa anys el Ral·li fotogràfic Penyal d'Ifac que en 2022 aconsegueix la seua desena segona edició. A més el club duu a terme un ampli ventall d'activitats com a cursos fotogràfics, exposicions, concursos, viatges, etc.

La Medalla al Mèrit empresarial es concedeix a Josefa Martí Boronat, gerent de la Carnisseria Ferrer, un dels establiments més antics i emblemàtics del Barri antic. El Premi Jove enguany és per a l'artista calpí Aitor Pérez de l'Arc, llicenciat en Ciències de la Comunicació i Cultura i Comunicació Audiovisual, els seus treballs fotogràfics han sigut premiats internacionalment.

La Corbata de la vila enguany és per a la Comissió de Festes de la Mare de Déu del Carme, agrupació encarregada d'organitzar les festes de la Verge del Carmen en el municipi.

<<< Tornar a la portada