Calp trau a licitació 57 contractes en huit mesos

Calp saca a licitación 57 contratos en ocho meses
  19/01/2021

La licitació electrònica i la reestructuració del departament de contractació han permés a l'Ajuntament de Calp augmentar la xifra d'expedients tramitats. En els últims huit mesos, segons apunten fonts oficials, s'ha tret a licitació 57 contractes. Entre ells estan 14 projectes finançats amb el romanent de tresoreria de la liquidació de pressupost de 2019, com la rehabilitació del Club Social, la passarel·la i la regeneració costanera en la Cala Manzanera o la finalització de l'edifici de la Casa de la Música.

La relació d'expedients es completa, entre altres, amb la redacció del Pla Especial BIC Banys de la Reina, l'adquisició de vehicles elèctrics, l'esterilització de les colònies de gats i la reurbanització dels carrers de Fora, alcalde Vicente Pastor, Benissa i Murillo.

El Departament de Contractació té previst aprovar en el primer trimestre d'enguany el seu primer pla de contractació amb una previsió anual, la qual cosa facilitarà la concurrència de les empreses i una major transparència de l'administració.

Subscriu-te!