Com demanar cita per a anar al metge?

¿Cómo pedir cita para ir al médico?
  24/05/2021

 

El Departament de Salut de Dénia (DSD) ha posat en marxa un nou canal de comunicació en línia per a facilitar les gestions i evitar els desplaçaments innecessaris. Es tracta d'un taulell virtual des del qual es poden tramitar qüestions relacionades amb les cites, tant de Medicina Familiar i Comunitària com de qualsevol altra especialitat. El nou canal permet sol·licitar una cita amb el facultatiu o anul·lar o resoldre dubtes sobre qualsevol consulta mèdica o exercir el dret de lliure elecció de metge, infermer o centre d'atenció sanitària 

El nou canal pretén fer més accessible el servei perquè els pacients puguen gestionar les seues cites i altres tràmits sense acudir al centre salut. El taulell facilita la connexió a qualsevol hora del dia i des de qualsevol lloc i redueix els contactes innecessaris. 

La intenció és que els pacients que necessiten cita per a anar al metge, la sol·liciten en el taulell virtual que es troba en la web de Marina Salut www.marinasalud.es o per telèfon, cridant al: 96.564.8604. 

Recomanacions per a acudir al centre sanitari: 

• Excepte en casos d'emergència, el pacient ha d'acudir al centre de salut amb cita prèvia.

• Amb la finalitat de garantir la distància de seguretat, les persones amb cita no han d'acudir amb més de 15 minuts d'antelació. 

• En cas que el pacient present simptomatologia COVID-19, haurà de contactar per telèfon o a través del taulell principal per a poder gestionar el seu cas. 

• Els pacients han d'acudir al metge sense acompanyant; només es permet estar acompanyats en cas de menors, pacients vulnerables o dones embarassades.

 

<<< Tornar a la portada