Com sona Xàbia?, la nova campanya de promoció del comerç local de l'Ajuntament 

Com sona Xàbia?, la nueva campaña de promoción del comercio local del Ayuntamiento
  30/11/2020

L'Ajuntament ha llançat una nova campanya de suport al comerç local. Sota el lema Com sona Xàbia?”, des de l'administració local es fa referència a la importància que té el teixit comercial i els xicotets negocis en el ritme de vida de les poblacions i com la seua presència és essencial per a mantindre viu la bullícia dels seus carrers.

Des de l'Ajuntament es vol fer una anomenada a la població i apel·lar a la seua consciència perquè, a l'hora de comprar i consumir ho faça en els comerços locals i en els negocis de proximitat: bars, restaurants, botigues d'alimentació, perruqueries i centres d'estètica i benestar, botigues de moda, tèxtil o regals… que generen ocupació i autoocupació i per tant són la sustentació econòmica per a moltes famílies. Xàbia disposa d'una àmplia oferta comercial en els seus tres nuclis urbans que, ara més que mai, necessita que els seus veïns siguen els seus clients per a poder aguantar els efectes econòmics lligats a aquesta crisi sanitària.

Com sona Xàbia? es presenta amb un vídeo promocional en el qual -després de recordar el silenci dels mesos de confinament-, el so del comerç de sempre torna a ser el protagonista. Perquè, sense comerç local, Xàbia no sona igual.

<<< Tornar a la portada