Compra a Dénia de flor en flor’, l'original campanya per a celebrar el Dia de la Mare 

  • ‘Compra en Dénia de flor en flor’, la original campaña para celebrar el Día de la Madre 
  • ‘Compra en Dénia de flor en flor’, la original campaña para celebrar el Día de la Madre 
  24/04/2024

ACADE ha preparat activitats d'animació, com un festival de música 

És una invitació a anar de botiga en botiga, de producte a producte i també de flor en flor. La campanya que ha posat en marxa l'Associació de Comerciants Autònoms de Dénia (ACADE) per a celebrar el Dia de la Mare tindrà les flors com a eix central. En els més de cent establiments participants es repartiran plantes a les persones que facen les seues compres a partir del pròxim dilluns i fins al dissabte. A més, ACADE oferirà activitats d'animació per a crear ambient als carrers de la ciutat. 

La campanya ‘Compra a Dénia de flor en flor’ té com a objectiu “crear valor per als nostres comerços locals, fidelizar, atraure i visibilitzar els avantatges que oferix el nostre comerç local”. Així ho ha explicat la regidora de Comerç, María José García, qui ha comentat que “és una oportunitat no sols per a fer compres, sinó també per a gaudir d'un ambient vibrant i acollidor als nostres carrers”. 

La presidenta d'ACADE, Paula García, ha animat a tots els ciutadans a unir-se a esta celebració. Segons ha dit, “us esperem a tots i a totes i us convidem a recórrer Dénia de flor en flor, gaudint de les totes les activitats i sorpreses que amb tant d'afecte hem preparat des de l'associació per a celebrar el Dia de la Mare d'una manera única i especial”.

Per a la jornada del dissabte 4 de maig s'han organitzat diferents activitats des de la 17 a les 20.30 hores. Hi haurà actuacions en el Primavera Music Sound, un festival de música que es desenvoluparà als carrers Marqués de Camp i Colón. Actuaran Lollipop i Ariel i la seua banda. Pensant en els xiquets s'ha preparat un pintacaras i un taller de decoració de tests de terracota a la cantonada dels carrers Colón i Diana. Podran participar persones de totes les edats, encara que és necessari presentar un tiquet de compra de valor igual o superior a 10€ en algun dels comerços d'ACADE.

A més, un mag recorrerà els carrers i comerços associats oferint trucs de màgia i diversió per a tots. I s'instal·laran quatre fotoreclams florals i un fotoràpid en la Marqués de Camp i en l'encreuament de la Carlos Sentí i Càndida Carbonell. 

Serà un dia únic que permetrà a veïns i visitants recórrer les botigues locals i participar en les activitats especials.

La presidenta de l'associació anuncia promocions exclusives i descomptes dins de la campanya, que pretén “donar vida a Dénia i que Dénia ens done més vida a nosaltres”, segons ha comentat. Paula García ha ressaltat que “els comerços són vida i sense ells la gent deixarà de passejar”. 

D'altra banda, la regidora de Comerç ha recordat que esta setmana també està en marxa el concurs d'aparadors de primavera, que va començar el 22 d'abril i finalitza el 5 de maig, “una oportunitat fantàstica per a apreciar la creativitat dels nostres comerciants i submergir-nos en l'atmosfera de color i alegria primaveral que embellix els nostres carrers”. Els premis s'entregaran el dimecres 8 de maig.

<<< Tornar a la portada