Canfali Marina Alta

Compromís per Dénia rebutja les competències que li ha oferit el PSPV  

  • Compromís per Dénia rechaza las competencias que les ha ofrecido el PSPV
  • Compromís per Dénia rechaza las competencias que les ha ofrecido el PSPV
  11/06/2019

Considera que “l'oferta és una burla i falta de serietat cap als que esperàvem un Acord del Castell II”

Compromís ha decidit no acceptar les delegacions especials que els oferit el Partit Socialista perquè considera que la voluntat del seu fins ara soci de govern és “continuar en solitari” i que descarta reeditar l'Acord del Castell. Els valencianistes esperaven que, malgrat la majoria absoluta del PSPV, es poguera signar un nou acord per als pròxims quatre anys. Entenen que les competències que se'ls havien assignat són “molt dignes” i que es mereixien “un millor tracte” després d'haver estat treballant conjuntament en els últims quatre anys. 

L'alcalde, Vicent Grimalt, va traslladar a Compromís la possibilitat si es fes càrrec de les delegacions especials de Normalització Lingüística, Agricultura i Pesca, Cooperació i Immigració, Tapis, OMIC, Cementeri i Plagues. Es tracta de competències subordinades a les delegacions generals, que segons Compromís haurien de portar “amb les mans lligades”. “Aquesta és la valoració dels socis de govern de la nostra lealtat, treball i aportació al progrés i transformació de Dénia compartida en aquests quatre anys?”, es pregunta Compromís. 

El portaveu, Rafa Carrió, ha llegit aquest dimarts un comunicat de l'executiva en el qual s'afirma que “la proposta del PSOE no solament és una burla i una falta de serietat a Compromís i els votants de Compromís sinó també cap a totes aquelles persones que esperàvem un Acord del Castell II”.

Cercar notícies
Agenda