Canfali Marina Alta

Concert benèfic de Blackwood Clarinets divendres a la banda de Dénia

Concierto benéfico de Blackwood Clarinetes viernes a la banda de Dénia
  04/06/2019

 

L’Escola de Música Manuel Lattur acollirà este divendres, 7 de juny, un concert benèfic de clarinets. Actuarà la formació anglesa Blackwood Clarinets, que amb un repertori ben variat donarà veu a la majoria dels instruments membres de la família dels clarinets. La recaptació es destinarà al Children’s Bereavement Centre de Nottingham, una organització benèfica de recolzament a xiquets i familiars afectats per la mort o per una malaltia terminal.

        El concert començarà a les 19 hores i el donatiu que hauran d’aportar els assistents serà de 3 euros. Els alumnes de l’Escola de Música Manuel Lattur tindran l’accés gratuït.

        Blackwood Clarinets fa servir des de l’estrident clarinet Eb fins al florent contrabaix, el que aporta a este grup una àmplia gamma de textures musicals. Està format per músics provinents d’una àmplia àrea de l’Est de Midlans i afiliat a la guardonada Orquestra Simfònica de Vent de Nottingham, de manera que molts músics pertanyen a ambdós grups. El seu repertori va des de la música clàssica fins al jazz passant per tot les melodies festives més conegudes.

Cercar notícies
Agenda