Convocada una manifestació per a exigir el cessament dels bombardejos sobre la població de Gaza 

Convocada una manifestación para exigir el cese de los bombardeos sobre la población de Gaza 
  23/11/2023

 

El Moviment per la Pau de la Marina Alta ha convocat una manifestació pel centre de Dénia per a exigir el cessament dels bombardejos sobre la població civil de Gaza. L'acte es realitzarà el proper diumenge a partir de les 12 hores des de l'esplanada del port. En la Glorieta del País Valencià es llegirà un manifest. 

Prop de 300 persones han participat en les concentracions celebrades els dos últims diumenges en el port, on el Moviment per la Pau de la Marina Alta ha denunciat que “s'estan cometent crims contra la humanitat en eixa riba del mediterrània i la humanitat ha d'intervindre”. A més, reclama justícia per al poble palestí, ja que sense ella “el poble d'Israel mai aconseguirà la pau”. 

Durant l'última concentració, es van llegir algunes poesies i els assistents van tindre l'oportunitat de comptar les seues experiències i coneixements sobre el conflicte. Entre ells, el metge d'origen palestí doctor Farid, que va recordar els orígens del conflicte des de 1917, i el poeta Ángel Rebollar.

<<< Tornar a la portada