Costas no podrá rehabilitar la cala del Moraig para este verano

Costas no podrá rehabilitar la cala del Moraig para este verano
  28/03/2020

La declaració de l'estat d'alarma per l'alerta sanitària davant el Covid-19 ha paralitzat la majoria de sectors econòmics i serveis, entre ells les obres públiques. La Direcció General de la Costa i la Mar, per delegació del Secretari de Medi Ambient, va acordar fa uns dies suspendre de manera temporal  l'execució de totes les obres que estava executant o tenia previst executar en el litoral després del temporal Gloria.

            Entre aqueixes obres es trobava la rehabilitació de la cala del Moraig al Poble Nou de Benitatxell. Els treballs queden ajornats fins a un altre avís. Com a conseqüència, i davant l'escenari d'incertesa en el qual ens trobem, la platja no estarà llesta per a estiu, tal com s'havia previst en l'última visita dels tècnics del Servei Provincial de Costa.

            No obstant això, des de l'equip de govern de Teulada han assegurat que es buscarà una solució provisional per a garantir l'accés. “Encara és ràpid per a prendre mesures i no ens podem avançar als esdeveniments, però si abans d'estiu tot ha tornat a la normalitat, buscarem una alternativa perquè veïns i visitants poden gaudir d'aquest preciós enclavament”, ha assenyalat el regidor de Medi Ambient, Jorge Pascual.

            Per part seua, l'alcalde, Miguel Ángel García, ha apuntat que “entenem la decisió de l'Estat, i estem segurs que els ciutadans també ho entendran”. A més, el primer edil ha volgut llançar un missatge d'esperança i ha assegurat que quan acabe aquesta crisi sanitària i es puguen tornar a reprendre els treballs, “la cala del *Moraig lluirà tan bonica com sempre o encara més, si cap, amb les millores que s'implementaran”

<<< Tornar a la portada