Canfali Marina Alta

Creixen les denúncies a Xàbia per desplaçaments des d'altres comunitats autònomes en aquesta arrencada de Setmana Santa

Crecen las denuncias en Xàbia por desplazamientos desde otras comunidades autónomas en este arranque de Semana Santa
  06/04/2020

No tothom està disposat a renunciar a l'escapada de Setmana Santa, encara que siga en condicions de confinament i exposant-se a una important sanció econòmica. Almenys així s'ha pogut comprovar en els controls que han realitzat la Policia Local en col·laboració amb la Guàrdia Civil durant aquest passat cap de setmana i el dilluns. De les cinquanta denúncies imposades entre el dissabte i el diumenge per circular per les vies públiques almenys un 20% han sigut per a ciutadans desaprensius que es desplaçaven a la seua segona residència. A més, aquest dilluns s'han denunciat a altres 20 persones, majoritàriament arribades d'altres comunitats autònomes. 

Des que es va imposar l'estat d'alarma, el 16 de març passat, s'han controlat a més de 3.000 vehicles per circular per les vies públiques, i han sigut identificades 2.500 persones. En total s'han imposat 165 denúncies a ciutadans que no han pogut justificar que estigueren fora dels seus habitatges. D'elles, dos van ser detingudes.

A més de les labors de vigilància, la Policia Local presta una important labor assistencial, amb prop d'un miler de telefonades registrades i que estan vinculades amb la situació d'alarma.

Cercar notícies
Agenda