Cristina Sellés, presidenta d'AEHTMA, és la Torraora d'Honor 2023 de la Vall de Pop

Cristina Sellés, presidenta de AEHTMA, es la Torraora de Honor 2023 de la Vall de Pop
  10/02/2023

Vall de Pop, 10 de febrer de 2023. Cristina Sellés, presidenta de l'Associació d'Hostaleria de la Marina AIta (AEHTMA), ha sigut nomenada Torraora d'Honor 2023 de la Fira de l'Embotit i el Producte Tradicional de la Vall de Pop que se celebrarà diumenge que ve 5 de març a Benigembla. Es tracta d'un reconeixement de l'Associació Turístic Empresarial la Vall de Pop (ATEVAP), que organitza des de fa onze anys aquest certamen firal i gastronòmic, feia la labor que ve exercint a la comarca AEHTMA des de fa més de quatre dècades en l'àmbit de l'hostaleria i dels diferents sectors del turisme de la Marina Alta en general. 
    Sellés ha celebrat amb entusiasme la seua nominació per a aquest càrrec que estrenarà durant la fira. “Suposa un honor que hagen comptat amb nosaltres per a aquest nomenament”, afig la presidenta de l'entitat turística, que a més destaca l'arrelament de l'embotit com a producte gastronòmic de distinció en la Vall de Pop. “L'embotit d'aquesta zona és molt conegut des de sempre per tots els veïns de la Marina Alta com un referent de qualitat”, aclareix Sellés.
    La presidenta remarca que iniciatives com la Fira de l'Embotit i del Producte Tradicional de la Vall de Pop contribueixen a “fer comarca”, una labor que “cal secundar sempre”. 
    Per part seua, el president de l'ATEVAP, Ángel Vives, felicita a Sellés que se suma a l'àmplia nòmina de torraors i torraores amb la qual l'associació reconeix des de fa anys a persones i institucions que contribueixen a potenciar el turisme de la comarca i, en particular, a reforçar el destí de la Vall de Pop.

<<< Tornar a la portada