Esports i Serveis Socials de Pego barregen una jornada atlètica amb la prevenció de conductes addictives

  • Deportes y Servicios Sociales de Pego mezclan una jornada atlética con la prevención de conductas adictivas
  • Deportes y Servicios Sociales de Pego mezclan una jornada atlética con la prevención de conductas adictivas
  08/11/2022

L’Ajuntament de Pego ha barrejat una jornada esportiva amb la prevenció de conductes addictives amb motiu de la celebració al camp d’atletisme del Pujol de la II Jornada de la Lliga Comarcal de la Xarxa Esportiva de la Marina Alta.

La prova, ha registrat la participació de dos-cents-cinquanta i xiquets en les modalitats de salt de longitud, carrera de velocitat i mig fons. En ella, la representació dels integrants de l’Escola d’Atletisme Dorsal 19 ha resultat notòria amb Ana Caravaca guanyadora de les tres proves en cadet femení i Laia Mestre, primera en la prova de mig fons, i tercera en carrera de velocitat i salt de longitud.

El regidor d'Esports de Pego, Raül Tamarit ha qualificat de “exitosa” una jornada que ha omplit des de primera hora la pista d’atletisme del Pujol amb mares, pares i xiquets participants. Tamarit ha agraït expressament als membres del Club Dorsal 19 “el treball que van desenvolupar durant la celebració de l'esdeveniment esportiu, així com dels treballadors municipals, que han organitzat tota la jornada”. Així mateix ha incidit en l’optimista futur de l’Escola d’Atletisme del Club a partir de l’interès dels joves atletes per a mantenir una superació constant.

 

INFORMACIÓ PER A UNA VIDA MÉS SALUDABLE

 

La circumstància ha estat aprofitada per la Regidoria de Serveis Socials per a muntar un dispositiu on la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) informara dels perills de l'ús i abús de substàncies nocives com les drogues i l’alcohol.

Pera la regidora de l’àrea, Merxe Bolta, “era una excel·lent ocasió per a explicar als més joves i als no tan joves, els perjudicials efectes per a la salut que tenen el consum reiterat d'aquesta mena de substàncies, pel fet que la vida, amb esport i hàbits saludables sempre és molt millor”.

<<< Tornar a la portada