Canfali Marina Alta

Desarticulada una organització criminal dedicada al tràfic de drogues a Dénia

Desarticulada una organización criminal dedicada al tráfico de drogas en Denia
  12/09/2018

Agents de la Policia Nacional han desarticulat a Dénia una organització criminal formada per sis persones, una dona i cinc homes, dedicats presumptament a traficar amb substàncies estupefaents. Les primeres indagacions van sorgir arran de diverses queixes veïnals a causa del continu tràfec de persones en les proximitats de la zona d'un col·legi i parcs infantils propers a un habitatge a La Xara, sospitant els investigadors que podria tractar-se d'un domicili on pogueren estar traficant amb drogues.


Els agents van començar una investigació el passat mes, i es van trobar amb enormes dificultats per poder identificar els membres de l'organització a causa de la seua jerarquia i les seues altes mesures de seguretat per evitar ser detectats per la policia. Un cop els agents van aconseguir estructurar l'organització, van aconseguir ubicar les diferents habitatges que utilitzaven, així com els vehicles amb què es traslladaven per realitzar la venda i distribució de la droga.
Fruit de les indagacions practicades, els agents van establir un dispositiu policial orientat a la localització dels integrants de l'organització que va culminar la setmana passada amb la detenció de tots ells, acusats de cometre presumptament un delicte contra la salut pública i pertànyer a una organització criminal .


Posteriorment es van dur a terme els registres domiciliaris a les localitats de La Xara, Ondara i Pedreguer, on els agents van confiscar de quatre quilograms de marihuana a cabdells llestos per a la seva distribució, prop de 100 quilos de plantes de la mateixa substància estupefaent, gairebé cinc grams de cocaïna, diverses armes blanques i dos vehicles d'alta gamma que l'organització feia servir per realitzar les transaccions de la droga.

Cercar notícies
Agenda