Destacats professionals comparteixen les noves línies d'investigació en les Jornades d'Amunt Contra el Càncer

  • Destacados profesionales comparten las nuevas líneas de investigación en las Jornadas de Amunt Contra el Cáncer 
  • Destacados profesionales comparten las nuevas líneas de investigación en las Jornadas de Amunt Contra el Cáncer 
  • Destacados profesionales comparten las nuevas líneas de investigación en las Jornadas de Amunt Contra el Cáncer 
  16/05/2023

 El Centre Social de Dénia es va convertir dissabte passat en punt de referència en la investigació contra el càncer, amb la presència d'alguns dels màxims referents nacionals en aquest camp. Entre altres, van participar el Dr. Andrés Cervantes, professor de Medicina, cap del Departament d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Clínic Universitari i president d'ESMO (Societat Europea d'Oncologia Mèdica), entre altres . Amb les IV Jornades Punt de trobada: societat i investigació, Amunt Contra el Càncer ha volgut brindar d'espai i, sobretot, d'atenció, a aquells professionals dels diferents centres d'investigació de la Comunitat Valenciana (INCLIVA, Hospital General Universitari de València, CSIC…) perquè pogueren exposar i compartir amb la resta de la comunitat les noves línies d'investigació en les quals han estat treballant en els últims anys. Ha sigut una oportunitat de conéixer els avanços sobre els diagnòstics de diferents tipus de càncers i els tractaments.

Entitats i persones amb activitat investigadora i assistencial, així com estudiants, integrants i col·laboradors d'Amunt, malalts de càncer i familiars, i la resta de la ciutadania en general, no van voler perdre's aquesta activitat. Va ser a més un punt de trobada per a motivar i crear consciència de la importància de continuar investigant i la necessitat de continuar secundant perquè algun dia es puga aconseguir l'objectiu comú: la cura contra el càncer.

Segons ha manifestat la presidenta de l'associació, Isabel Llorca, “estem molt contentes i agraïdes amb el gran acolliment que professionals i particulars li han dedicat a les nostres IV Jornades d'investigació contra el càncer”. Ha subratllat que “la investigació és més efectiva si ve de la mà de la comunicació, per la qual cosa continuarem treballant per a acostar les últimes actualitzacions sobre l'avanç en aquesta malaltia a totes les persones”.

<<< Tornar a la portada